• Menük

Kirándulóhajó bérlés

A kiránduló-, és rendezvényhajókkal bonyolított charterhajózás és hajós rendezvényszervezés az elmúlt években dinamikusan fejlődő tevékenységeink egyike. Hajóink fedélzetén partner utazási irodák ügyfelei, gazdasági társaságok vendégei, általános és középiskolák tanulói, valamint tanárai szereztek maradandó élményt egy-egy városnéző sétahajózás vagy dunakanyari hajókirándulás során. Évente több tízezer vendéget és utast látunk vendégül a kirándulóhajóink fedélzetén.

 

Vendégeink egy kellemes városnéző sétahajózás során megismerhetik fővárosunk egy teljesen más arcát, mely csak a Dunáról nézve válik láthatóvá. Egy hajókirándulás során eljuthatnak észak felé - a csodálatos látványt és élményt nyújtó Dunakanyaron áthaladva - Esztergomig, vagy akár Komáromig, dél felé haladva Százhalombattáig.

 

Egy hajókirándulás vagy sétahajózás már önmagában is nagy élményt nyújt gyereknek, felnőttnek egyaránt, ám egy egész napos program, meglátogatva Szentendrét, Visegrádot, Esztergomot vagy valamelyik másik kisvárost a Dunakanyarban maradandó és felejthetetlen élménnyé válhat.

ESZTERGOM kirándulóhajóHUNYADI kirándulóhajóTÁNCSICS kirándulóhajó
esztergom hajó.jpg

A2008-Hunyadi1.jpg

A2010_Táncsics_kirándulóhajó1.jpg
250 személyes 600 személyes 500 személyes
Részletekért kattintson a kiválasztott hajó képére!
TELEFON:
+36 1 484 4014
FAX:
+36 1 266 4201
E-MAIL:
ertekesites@mahartpassnave.hu

 

 

Általános szerződési és utazási feltételek