Rákóczi rendezvényhajó

RENDEZVÉNYHAJÓZÁS
 
A menetrendi utaztatás mellett a Mahart Passnave-nál a hajós rendezvényszervezés az az egyik fő tevékenység. Megújult hajóparkunk egyedi helyszíneket biztosít konferenciáknak, sajtótájékoztatóknak, protokoll- és magánrendezvényeknek, esküvőknek, fogadásoknak egyaránt.
Munkatársaink örömmel segítenek ügyfeleink változatos és egyedi igényeinek és kéréseinek megfelelően a menü összeállításától a technikai háttér, dekoráció, valamint a zeneszolgáltatás megrendelésén keresztül egyéb kiegészítő szolgáltatások megszervezésében is. Az elmúlt évek során a MAHART Passnave által lebonyolított számos esemény révén szerzett tapasztalat garantálja a tökéletes rendezvény megszervezését. A rendezvények sikerességét az exkluzív környezeten felül, a magas színvonalú catering partnerünk biztosítja, aki egyedi kéréseket is készséggel teljesít.
RÁKÓCZI HAJÓ
 
A Rákóczi rendezvényhajó a MAHART PassNave Kft. egyik nagy rendezvényhajója, mely technikailag jól felszerelt, légkondicionált. Tágas belső tereinek köszönhetően alkalmas konferenciák, bemutatók, előadások és esküvők megrendezésére is. A hajó két szinten elhelyezkedő vendégtérre, illetve külső, nyitott terasz részre tagolt. A hajó belső tereinek színvilágára leginkább a faburkolat színe van hatással, így a hajón található egyéb drapériák is ehhez igazodnak, leginkább a drapp és a világoszöld árnyalatai jelennek meg.
FELSZERELTSÉG
 
Beépített légkondicionáló berendezés hang- és vizuális technikai berendezések mobil mikrofon, hangosítás, telepíthető projektor, és vetítővászon, infravevős tolmácsberendezés, wifi

SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATUNKKÉRT ÉS

SZOLGÁLTATÁSAINKÉRT KERESSE KOLLÉGÁNKAT:

Telefon: (06 1) 48 44 015 és 48 44 016

ertekesites@mahartpassnave.hu