Kirándulóhajó bérlés

 

 

A kiránduló-, és rendezvényhajókkal bonyolított charterhajózás és hajós rendezvényszervezés az elmúlt években dinamikusan fejlődő tevékenységeink egyike. Hajóink fedélzetén partner utazási irodák ügyfelei, gazdasági társaságok vendégei, általános és középiskolák tanulói, valamint tanárai szereztek maradandó élményt egy-egy városnéző sétahajózás vagy dunakanyari hajókirándulás során. Évente több tízezer vendéget és utast látunk vendégül a kirándulóhajóink fedélzetén.

 
 
Vendégeink egy kellemes városnéző sétahajózás során megismerhetik fővárosunk egy teljesen más arcát, mely csak a Dunáról nézve válik láthatóvá. Egy hajókirándulás során eljuthatnak észak felé - a csodálatos látványt és élményt nyújtó Dunakanyaron áthaladva - Esztergomig, vagy akár Komáromig, dél felé haladva Százhalombattáig.
 
Egy hajókirándulás vagy sétahajózás már önmagában is nagy élményt nyújt gyereknek, felnőttnek egyaránt, ám egy egész napos program, meglátogatva Szentendrét, Visegrádot, Esztergomot vagy valamelyik másik kisvárost a Dunakanyarban maradandó és felejthetetlen élménnyé válhat.

MOSZKVA TÍPUSÚ KIRÁNDULÓHAJÓ

MS ESZTERGOM / MS SZŐDLIGET / MS NAGYMAROS / MS BOGDÁNY

Befogadó képesség: 250 fő
Ülőhelyek száma: 180 - 190 fő
Alsó zárt fedélzet (üléssoros): 90 - 120 fő
Felső, oldalról nyitott fedélzet (padsoros): 60 - 100 fő
 

Az Esztergom és Sződliget hajók belső, zárt utasterének kialakítása igényes és az utasok elvárásainak megfelelő. Valamennyi felújított kirándulóhajón a burkolatok, a drapériák és kárpitok kiválasztása - hasonlóan a rendezvényhajókhoz - esztétikus és ízléses. A hajók hátsó részében büfé, a felújított Esztergom és Sződliget fedélzetén pedig, bársarok teszi kellemesebbé a Dunakanyarba utazó vendégek kirándulását.
 
Kirándulóhajó jellegükből adódóan ezek alsó fedélzeti része, hasonlóan a fenti, oldalról nyitott fedélzethez, széksoros, illetve padsoros elrendezésű.
 
Elsősorban szervezett gyermek- és felnőtt csoportok, valamint a kirándulást, mint célt szem előtt tartó céges rendezvények számára ajánljuk a hajókat.
 
Külső megjelenésében valamennyi hajó megegyező, és hű a MAHART kék-fehér szín- összeállításához.
A hajók teljes fedélzetén kihangosítás, CD-lejátszó, és igény szerint mikrofon is üzembe helyezhető.
 
fűtési rendszer: elektromos hőlégbefúvás
villamoshálozat: 220V és 380V

HUNYADI HAJÓ

JELENLEG CSAK FŐSZEZONON KÍVÜL BÉRELHETŐ
 
Befogadó képesség: 600 fő
Ülőhelyek száma: 80 fő
Fűtési rendszer: központi fűtés
Villamos hálózat: 220 V
 

Hunyadi, nagy kirándulóhajónk 600 fő befogadására alkalmas, mely kihasználtságot nagyban befolyásolja az időjárás, hiszen a zárt, rendezvények megtartására alkalmas belső éttermi részek mellett a Hunyadi jelentős részét, kirándulóhajó jellegéből adódóan nyitott fedélzete teszi ki. A hatalmas nyitott fedélzet tavasszal, nyáron és ősszel is emlékezetes kirándulást ígér. A Hunyadi, a többi MAHART hajóhoz hasonlóan kívülről kék-fehér színeket kapott, míg belépve a hajó fedélzetére szintén a kék szín, illetve a drapp lambéria dominál.

A hajó alsó fedélzetén két elkülönített étteremrész található. Az 50 fő befogadására alkalmas orr-részben található helyiségben a hajó egészére jellemző kék- szürkés színvilág a meghatározó, a huzatok és a drapériák tekintetében egyaránt, míg szintén 50 fő befogadására alkalmas hátsó étteremre inkább a melegebb hangulatú, lágyabb narancssárga-barna színek a jellemzőek. A Hunyadit, mint kirándulóhajót a korábban már említett nyitott, tágas fedélzeti területek teszik egy-egy igazán felejthetetlen rendezvény, vagy kirándulás helyszínévé. Az orr-részben utazva, az üvegfalnak köszönhetően az utas a határtalan szabadság benyomását érezheti, talán meg is megfeledkezve a hajóról, mely közte és a Duna között van.

Hajóbérlés DÍJTÉTELEI 

IDE KATTINTVA 

olvashatók.

SZEMÉLYRESZABOTT AJÁNLATÉRT KERESSE KOLLÉGÁNKAT

Telefon: (06 1) 48 44 014

e-mail: ertekesites@mahartpassnave.hu