Budapest rendezvényhajó

RENDEZVÉNYHAJÓZÁS
 
A menetrendi utaztatás mellett a Mahart Passnave-nál a hajós rendezvényszervezés az az egyik fő tevékenység. Megújult hajóparkunk egyedi helyszíneket biztosít konferenciáknak, sajtótájékoztatóknak, protokoll- és magánrendezvényeknek, esküvőknek, fogadásoknak egyaránt.
Munkatársaink örömmel segítenek ügyfeleink változatos és egyedi igényeinek és kéréseinek megfelelően a menü összeállításától a technikai háttér, dekoráció, valamint a zeneszolgáltatás megrendelésén keresztül egyéb kiegészítő szolgáltatások megszervezésében is. Az elmúlt évek során a MAHART Passnave által lebonyolított számos esemény révén szerzett tapasztalat garantálja a tökéletes rendezvény megszervezését. A rendezvények sikerességét az exkluzív környezeten felül, a magas színvonalú catering partnerünk biztosítja, aki egyedi kéréseket is készséggel teljesít.
 
 
BUDAPEST KONFERENCIAHAJÓ
 
A Budapest konferenciahajó a MAHART PassNave Kft. zászlóshajója, a legnagyobb és technikailag legjobban felszerelt rendezvényhajó. A tágas, összefüggő és akadálymentesített, modern belső tereknek köszönhetően alkalmas konferenciák, bemutatók, előadások és esküvők megrendezésére is .A hajó két szinten elhelyezkedő vendégtérre, télikertre (üvegfalai zárhatóak, nyithatóak, télen fűthető), illetve külső nyitott terasz részre tagolt, mely kellemesség tesz a fedélzeten való tartózkodást. A hajó belső tereit a modern elegancia és kifinomultság jellemzi, színvilágát tekintve a drapp és szürke árnyalatai jelennek meg. A hajón növények teszik barátságosabbá a környezetet, hogy vendégeink még kellemesebben érezzék magukat a fedélzeten.

FELSZERELTSÉG

modern, beépített légkondicionáló berendezések, hang-és vizuális technikai berendezések mobil mikrofon, hangosítás, beépített vetítővászon és projektor 3 db 180X135 cm. 1 db 260X151 cm átvetíthetőség a szintek között, LCD monitorok: 3db (1920X1080) 43 „ HD TV, 

SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATUNKKÉRT ÉS

SZOLGÁLTATÁSAINKÉRT KERESSE KOLLÉGÁNKAT:

Telefon: (06 1) 48 44 015 és 48 44 016

ertekesites@mahartpassnave.hu