DUNA CORSO városnéző sétahajó

 

 

Az egyórás DUNA CORSO program a Margit híd és a Rákóczi híd között kalauzolja Önt Buda és Pest part menti látványosságai és emlékei között. A Vigadó térről elindulva, a Margit-sziget felé vesszük az irányt, ahol a Margit-sziget, Sportuszoda kikötőnél megállunk, ki- és beszállásra van lehetőség, majd hajónk délfelé fordul folytatva tovább az utat a Rákóczi híd irányába, ahonnan pedig visszatérünk a Vigadó térre. Az út során 11 nyelvű audió guidos idegenvezetéssel (magyar általános/gyerek, brit angol, német, olasz, orosz, lengyel, francia, héber, japán, kínai, spanyol nyelveken), és videós képanyag segítségével ismerkedhetünk meg a város látványosságaival. A hajón büfé üzemel.

 
"Szeretettel üdvözöljük Önöket a MAHART PassNave Személyhajózási Kft. DUNA CORSO nevű budapesti városnézésén. A program közel egy órás, mely során megmutatjuk Önöknek a magyar főváros Duna-parton elhelyezkedő látványosságait. Kérjük, szíveskedjenek a készüléket bekapcsolni, majd a városnézés után a személyzetnek kiszállás előtt leadni. Nappal és este is ez a legszebb városnéző útvonal, hiszen éppen a város közepén vagyunk, melyet Európa legnagyobb nemzetközi folyója oszt két részre. A Duna, mely 10 országot és 4 fővárost - Bécset, Pozsonyt, Budapestet és Belgrádot - köt össze, tanúja volt a magyar történelem több, mint 2 ezer évének.
 
Hölgyeim és Uraim! A városnézés során megismertetjük Önöket a város történetével és részletesebben azokkal a látnivalókkal, amelyek mellett utunk során elhajózunk..."
 
MENETREND
 
2022. DECEMBER 1-TŐL
NAPONTA
 
12.00, 13.30, 15.00, 17.00, 18.00
MENETJEGY ÁRAK 2023
FELNŐTT 5 000 Ft
DIÁK (Nappali tagozatos diákigazolvány, ISIC card) 4 000 Ft
GYERMEK (2-12 éves) 2 500 Ft
KISGYERMEK (2 év alatt) Ingyenes
KUTYA
(Szállítása a nyitott fedélzeten jegy váltása mellett pórázon lehetséges)
2 500 Ft
MAHART TÖRZSVÁSÁRLÓI KÁRTYA 10%
BUDAPEST CARD 20%
HUNGARY CARD 30%
NOE IGAZOLVÁNY - min. 3 gyermek esetén lakcímkártyával igazolva 50%
 
 
 
ÓVODÁKNAK ÉS ISKOLÁKNAK A GYERMEK CSOPORTOK RÉSZÉRE
1 500,- FORINT/FŐ*!
*15.00 órás járat indulásig vehető igénybe a kedvezményes jegyár
 
Abban az esetben tudjuk 1500 Ft / fő áron  biztosítani a hajójegyet, amennyiben a számlát az iskola, az iskola alapítványa, vagy a fenntartója nevére kérik.
További részletekért keressék munkatársunkat.
 
Az 1.500 Ft-os jegyár a gyermekekre és 10 gyermek után 1 felnőtt kísérő részére vonatkozik. Amennyiben több felnőtt utazik a csoporttal, a többi felnőtt részére 2.500 Ft/fő értékű kedvezményes jegy váltható.
 
ELŐZETES ÍRÁSBELI MEGRENDELÉS SZÜKSÉGES:
Az e-mailhez kérjük csatolja az alábbi Word vagy PDF adatlapot:  PDF dokumentum    Word dokumentum
 
 
KEDVEZMÉNYKÁRTYÁK
Budapest Kártya (20% kedvezmény) A kártya kapható a Nemzetközi Hajóállomás és a Vigadó tér Hajóállomás jegypénztárában.
ISIC - nemzetközi diákigazolvány 4000 Ft
NOE Kártya - Nagycsaládosok Országos Egyesülete (50% kedvezmény)
MAHART PassNave Törzsvásárlói Kártya (10% kedvezmény)
SZÉP KÁRTYA
SZÉP kártyával az alább felsorolt állomásokon fizethetnek: Budapesten a Nemzetközi Hajóállomáson, a Vigadó téri Hajóállomáson, vidéken Szentendrén (a Tourinform irodában és a kikötőben is), Vácon, Nagymaroson, Visegrádon és Esztergomban. Mindhárom bank (MKB, OTP, K&H) által kibocsátott Szép kártyát elfogadjuk.
BUDAPEST VIGADÓ TÉRI HAJÓÁLLOMÁS  

Telefon:
+36 (1) 484-4013
(Központi információ)

E-mail:
ertekesites@mahartpassnave.hu

A szezonközi ár-, és menetrendváltozás jogát fenntartjuk!