ISKOLÁKNAK KEDVEZMÉNYESEN

Tudjuk, hogy évről évre mekkora fejtörést okoz egy osztálykirándulás megszervezése. A diákok unják az évek alatt jól bevált, hagyományos, de mára már teljes mértékben kiaknázott úti célokat és módokat.

Az osztályfőnöki órán újabb és újabb igényekkel, megvalósíthatatlan ötletekkel rukkolnak elő. A MAHART PassNave Személyhajózási Kft., megpróbál segítséget nyújtani egy mozgalmas, a gyerekek számára érdekes és izgalmas program megszervezésében, mindezt egybekötve egy mindenki számára újszerű és felejthetetlen élménnyel, a hajózással, mely révén már maga az utazás is számos izgalmat és érdekességet kínál.

ISKOLÁKNAK KEDVEZMÉNYESEN!
Hajós osztálykirándulás a 2023-as tanévben
... mert idén is megéri velünk hajózni!
 
A Dunakanyar festői városaiba, Szentendrére, Visegrádra és Esztergomba, kétfedélzetes, büfével ellátott közepes kirándulóhajón utazhatnak.
 
 
ELŐZETES ÍRÁSBELI MEGRENDELÉS SZÜKSÉGES:  iskola@mahartpassnave.hu
AZ EMAILHEZ KÉRJÜK KITÖLTVE CSATOLJA AZ ALÁBBI WORD VAGY PDF ADATLAPOT.
 
 
 
 
I. AJÁNLATUNK: S Z E N T E N D R E
 
A Szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum igazi időutazásra invitálja az osztályokat. 46 hektáros területén a Magyarország népi építészetét és hagyományos népi életmódját bemutató kiállítás mellett, kézműves bemutatók, folklór műsorok, színházi előadások szórakoztatják a gyerekeket. Nem is beszélve a különleges kiállításokról a Gyémántmúzeumban, a Marcipánmúzeumban és a Dobos Cukrászati Múzeumban.

 

 
II. AJÁNLATUNK: V I S E G R Á D
 
Visegrádon a Lepencei strand, kerékpárutak, lovarda, téli-nyári bobpálya, minigolfpálya várja a kiránduló osztályokat, míg a Királyi Palotában a királyi udvar hétköznapi életébe a termek, szobák, a konyha, a kertek és a lovagi tornapálya, valamint kiállítások, rendezvények révén kaphatnak betekintést.
 
A hajóállomás közvetlen közelében található a Salamon torony és 5-10 perces sétára a Királyi Palota. A Fellegvár a Salamon toronytól indulva egy kellemes erdei sétával kb. 20-40 perc alatt érhető el.
 
KISPALOTAJÁTÉKOK
  A rendezvénysorozat helyszíne a Városi park, Platán-sor, Salamon-torony. Egész napos színes, tartalmas programot kínál Visegrádon iskolák részére.
További részletekért kattintson a képre
 
PDF dokumentum   WORD dokumentum
 
III. AJÁNLATUNK: B U D A P E S T
 
Amennyiben az osztálykirándulás célja a főváros, ajánlatunk egy kellemes városnéző sétahajózás, mely történhet a DUNA CORSO nevű járaton, de akár egy bérelt sétahajón is.
 
DUNA CORSO VÁROSNÉZŐ SÉTAHAJÓ JÁRAT
ÓVODÁKNAK ÉS ISKOLÁKNAK A GYERMEK CSOPORTOK RÉSZÉRE 1.500,- FORINT/FŐ*!
*16.00-ás járat indulásig vehető igénybe a kedvezményes jegyár
Az 1.500 Ft-os jegyár a gyermekekre és 10 gyermek után 1 felnőtt kísérő részére vonatkozik. Amennyiben több felnőtt utazik a csoporttal, a többi felnőtt részére 2.500 Ft/fő értékű kedvezményes jegy váltható
ELŐZETES ÍRÁSBELI MEGRENDELÉS SZÜKSÉGES
Kérjük megrendelését az alábbi e-mail címre küldje:  iskola@mahartpassnave.hu
 
AZ EMAILHEZ KÉRJÜK KITÖLTVE CSATOLJA AZ ALÁBBI WORD VAGY PDF ADATLAPOT.
DUNA CORSO - BUDAPEST VÁROSNÉZÉS: PDF dokumentum    Word dokumentum
DUNAKANYAR KIRÁNDULÓHAJÓ: PDF dokumentum    Word dokumentum
 
További lehetőségekért és célállomásokért (Vác, Nagymaros, Százhalombatta) kérje egyénre szabott ajánlatunkat.
 
MAHART PassNave Személyhajózási Kft.
Telefon: +36 1 484 4014 (Szunyogné Puskás Éva)
E-mail: iskola@mahartpassnave.hu
 
A szezonközi ár-, és menetrendváltozás jogát fenntartjuk!