SZÁRNYASHAJÓ BÉRLÉS - VÖCSÖK

 
 
 
Cégünk tevékenyégének egyedülálló és különleges élményt biztosító üzletága a 60 km/ ó sebességgel közlekedő szárnyashajókkal végzett menetrendi,- program és charterhajózás, melyet a MAHART több mint 50 éve, 1963-ban kezdett meg a Budapest és Bécs között. A hajók folyamatos felújítás mellett, a mapi napig a Duna leggyorsabb és legkényelmesebb közlekedési eszközei.
 
 
VÖCSÖK SZÁRNYASHAJÓ
ÉPÜLT: 1985-1987
 
FELÚJÍTVA: 2007. MÁRCIUS
 
A közepes befogadóképességű, 2007. év első hónapjaiban felújított Vöcsök típusú szárnyashajó kényelmes utastereivel (a középső, új oldalablakokkal felszerelt utastérrel és a panorámaablakokkal ellátott orrutastérrel) az igazi szárnyashajó-érzést nyújtja: 60 km/órás menetsebesség, a hullámok játéka. 
Az utazás során LCD képernyőre  vetített GPS vezérelt audio-vizuális idegenvezetés áll rendelkezésre a Dunakanyarba való utazás során. A hajók belső tereit a kék-szürke-bézs árnyalatok jellemzik. Utasaink kényelmét szolgálja a kialakított bár, valamint a kényelmes  széksoros elrendezés.
 
TÁJÉKOZTATJUK A KEDVES ÉRDEKLŐDŐKET, HOGY VÖCSÖK II. SZÁRNYASHAÓNK 2024-TÓL MÁR NEM ÜZEMEL, NEM BÉRELHETŐ.
 
 
FELSZERELTSÉG
 
hang- és vizuális hangosítás, LCD monitorok, GPS helyzetjelző rendszer, médiabejátszási lehetőség.
 
 
Az utastér jobb légcseréje illetve szellőztetése érdekében, az első utastérbe egy elszívó és egy befújó ventilátor került, a középső utastérbe pedig két elszívó és négy befújó ventilátor került beszerelésre. A komfortérzet növelése érdekében, az újonnan kábelezett utastérbe 19 korszerű 2x18 W teljesítményű fényforrás került. Az új hangosítási rendszer kapcsán 12 audió hangszóró, 2 db 50 W-os passzív hangerő szabályozó és mikrofon nyert elhelyezést.
 
Az első utastérben LCD monitor, a középső utastérben - a korábbi „fényjelzős térkép” helyén - LCD TV és 2 LCD monitor került beépítésre. A hajó orrába épített széleslátószögű kamera képei és a GPS helyzetjelző rendszer adatai az LCD képernyőkön keresztül tájékoztatják az utasokat. Az utastéri asztalokhoz számítógépes csatlakozók és hálózati aljzatok kiépítésére került sor.
 
Az utastéri oldalfal és mennyezet burkolatok dekor filc bevonatúak. Az első utastér komfort fokozatának növelése céljából, a meglévő ülések helyett modernebb, kényelmesebb ülések kerültek beépítésre (kivéve Vöcsök III). A 4db kétszemélyes és 3 db háromszemélyes (ACCENT 220 típusú) ülések kartámmal, lábtartóval és asztallal vannak ellátva.
 
 
MŰSZAKI ADATOK
Mindegyik egység felújítva 2007
Teljes hossz: 27,60 méter
Teljes szélesség: 6,20 méter
Utazósebesség: 60-65 km/h
Utasterek száma  2
Utasbefogadó képesség: 71 fő
LCD tv/monitor: 3 + 1 LCD TV
DVD lejátszó, audiórenszer: van
légkondícionáló: nincs
Új nagyteljesítményű szellőztető rendszer: van
Dohányzásra kijelölt hely: nincs
Mosdók: 2
 
 
 

 

  BUDAPEST oda-vissza
BÉCS 2 X 282 km  
POZSONY 2 X 222 km  
     
KOMÁROM 2 X 121 km  
ESZTERGOM 2 x 73 km  
NAGYMAROS 2 X 49 km  
VISEGRÁD 2 X 47 km  
VÁC 2 X 34 km  
     
     
     

 

  BUDAPEST oda-vissza
SZÁZHALOMBATTA 2 X 25 km  
SOLT 2 X 88 km  
PAKS 2 X 115 km  
KALOCSA 2 x 130 km  
BAJA 2 X 167 km  
MOHÁCS 2 x 199 km  
     
     
     
Hajóbérlés esetén a hajó visszaérkezésének legkésőbb napnyugtáig meg kell történnie, mert, technikai okokból, nem megfelelő látási viszonyok miatt sötétedés után nem közlekedhetnek.
 
  A charterdíjak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák, amelynek mértéke belföldre +27%.
A nem a cég által üzemeltetett kikötőkben kikötési díj illetve illeték fizetendő, ezzel kapcsolatos felvilágosításért forduljon munkatársainkhoz.
 
Kérjen árajánlatot kollégánktól:
szarnyashajo@mahartpassnave.hu
telefon: (06 1) 48 44 025