Foglalhatók a 2025-ös esküvői időpontok

MAHART Event | 2024. 09. 12

Örömmel értesítjük a házasulandó párokat, hogy megnyitottuk a 2025-ös évre szóló esküvői időpontok foglalását! A Mahart-Passnave gyönyörű hajóin a Duna közepén, Budapest lenyűgöző panorámájával most még korábban biztosíthatjátok a helyszínt életed legfontosabb napjára. Legyen szó egy nagyobb, 250 fős esküvőről vagy egy intimebb, családias rendezvényről, hajóink tökéletes hátteret biztosítanak minden esküvői stílushoz.

A Mahart-Passnave hajóin rendezett esküvői szertartás a Duna lenyűgöző panorámájában, Budapest szívében valósulhat meg. A Lánchíd lábánál, a Budai Várra néző kilátással, a hajó fedélzetén mondhatjátok ki a boldogító igent, legyen szó polgári vagy egyházi szertartásról. A romantikus helyszín, a naplemente és a város fényei különleges, filmbe illő atmoszférát teremtenek. A szertartás után koktélparti is rendezhető a teraszon, így az esküvő minden pillanata felejthetetlenné válik.Ne maradjatok le, foglaljátok le időben a számotokra ideális dátumot, és ünnepeljétek meg a boldogító igent a Duna hullámain!

A Mahart-Passnave hajóin túl az esküvői szertartáson és vacsorán számos különleges hajós élményt is kínálunk, hogy az esemény még emlékezetesebb legyen. Lehetőség van szárnyashajós transzferre a Dunakanyarba, ahol a festői táj még varázslatosabbá teszi a napot. Nászútra indulhattok Bécsbe vagy Pozsonyba szárnyashajóval, vagy választhatjátok a dunai szállodahajó romantikáját. Akik nagyobb kalandra vágynak, tengeri üdülőhajón fedezhetik fel a világot, így az esküvőtök utáni élmények is felejthetetlenek lesznek.

További részletekért és ajánlatkérésért látogassatok el weboldalunkra vagy lépjetek kapcsolatba szakértő csapatunkkal!

Olvass tovább »

Vissza a hírekhez