RENDEZVÉNYHAJÓ BÉRLÉS

Az elmúlt huszonöt év dinamikusan fejlődő üzletágává váló hajósrendezvény-szervezés a MAHART PassNave egyik meghatározó tevékenységévé lépett elő. Az elmúlt évek folyamán a MAHART PassNave számos kiemelkedő rendezvényt bonyolított le közepes és nagyméretű rendezvényhajóin egyaránt. Konferenciákat, sajtótájékoztatókat, gazdasági társaságok fogadásait, így többek között állami protokoll rendezvényeket.
 
Nagy örömünkre szolgál, hogy eleget tehettünk Kofi Annan, az ENSZ főtitkárának, II. Erzsébet brit királynőnek, Malajzia királyának és családjának, I. János Károly spanyol királynak, Európa számos miniszterelnökének és kormányfőjének vendégül látásának is.
 
 
Legyen az céges rendezvény, konferencia, termékbemutató, kiállítás, esküvő vagy akár bankett, a nagy 50-250 fős fogadások, vagy bármilyen magánrendezvény részére a BUDAPEST rendezvényhajót ajánljuk. A meghittebb 20-50 fős társasági összejövetelek megtartására a GYŐR vagy a GÖNYÜ közepes rendezvényhajóink alkalmasak. Az igényektől függően lehetőség van ültetett-, svédasztalos- és állófogadások, valamint coctail partyk megrendezésére is.

NAGY RENDEZVÉNYHAJÓK

 

BUDAPEST HAJÓ

légkondícionált nagy rendezvényhajó, konferencia hajó

500 személyes 

Rendezvény maximum 200 - 250 főig

BUDAPEST HAJÓ MEGTEKINTÉSE

 

RÁKÓCZI HAJÓ

légkondícionált nagy rendezvényhajó

500 személyes 

Rendezvény maximum 200 - 250 főig

RÁKÓCZI HAJÓ MEGTEKINTÉSE

KÖZEPES RENDEZVÉNYHAJÓK

 

GYŐR

légkondícionált közepes rendezvényhajó

150 személyes

Rendezvény maximum 50 - 60 főig

GYŐR HAJÓ MEGTEKINTÉSE

 

GÖNYÜ

légkondícionált közepes rendezvényhajó

150 személyes

GÖNYÜ rendezvény maximum 50 - 60 főig

GÖNYÜ HAJÓ MEGTEKINTÉSE


A MAHART PassNave Kft. rendezvényszervezéssel foglalkozó munkatársainak feladatai az ügyfelek igényeihez igazodva, az árajánlatkérések és a menü összeállításától, a technikai háttér és a dekoráció biztosításán át, a szórakoztató programok megrendeléséig terjednek.
 
Kérje kollégáink segítségét elérhetőségeinken:
 
TELEFON
+36 1 484 4015 vagy +36 1 484 4016
E-MAIL:
ertekesites@mahartpassnave.hu