• Menük

TŰZIJÁTÉKNÉZŐ HAJÓK / AUGUSZTUS 20.

...

 

 10987_DSCF8269_190821_w.jpg

 

FÉNYEK A DUNÁN - TŰZIJÁTÉK A HAJÓRÓL

TÖLTSE AZ ÉV LEGLÁTVÁNYOSABB ESTÉJÉT EGY HAJÓ FEDÉLZETÉN!

 


2022-BEN PEZSGŐS ÉS SÉTA PROGRAMJAINK KÖZÜL VÁLASZTHATNAK.

BÁRMELYIK PROGRAMUNKAT IS VÁLASZTJÁTK, MIND FELEJTHETETLEN ÉLMÉNYT NYÚJTANAK.

 

 

ESTI SÉTAHAJÓZÁS ÉS TŰZIJÁTÉK

 

 

Az “Esti sétahajózás és tűzijáték” program alatt az utasok a Dunán ringatózva csodálhatják meg a tűzijátékot, valamint felejthetetlen hajós élményben lehet részük, melyet az esti fényekben úszó Budapest látványképe nyújt.

 SKY06522w.jpg

 

BESZÁLLÁSI KIKÖTŐK

VIGADÓ TÉRI HAJÓÁLLOMÁS 5/a és 6. kikötők

SZENT ISTVÁN PARK 1. 


 

BESZÁLLÁS: 18.00 órától

INDULÁS: folyamatosan 19.00-ig

ÉRKEZÉS: 22.00


JEGYÁRAK:

  • FELNŐTT: 8 990 Ft / fő
  • GYEREK 2 - 12 ÉVES KOR KÖZÖTT: 6 990 Ft / fő 

 

 

 

"PEZSGŐS" TŰZIJÁTÉKNÉZŐ SÉTAHAJÓ

 


 

A “Pezsgős sétahajón” az utasok az esti sétahajózás alatt a Dunán ringatózva csodálhatják meg a tűzijátékot, ahol korlátlan pezsgő-, sör, bor (kivéve röviditalok) és üdítőfogyasztással, valamint sós-édes teasüteményekkel, gyümölcsökkel várjuk kedves vendégeinket.


 

pezsgos_tuzijáték.jpg

 

BESZÁLLÁSI KIKÖTŐ

VIGADÓ TÉRI HAJÓÁLLOMÁS - 5. kikötő

 

BESZÁLLÁS: 18.00 órától

INDULÁS: folyamatosan 19.00 óráig

ÉRKEZÉS: 22.00

 

JEGYÁRAK

FELNŐTT: 19 990 Ft / fő

GYEREK 2 - 12 ÉVES KOR KÖZÖTT: 14 990 Ft

 

 

A kikötőben történő beszállás után, hajóink tesznek egy rövid sétát, melynek útvonalát előre nem tudjuk megmondani a hajózási zárlat miatt. A hajó nem a beszállási kikötőben fog állni a tűzijáték alatt. A pontos helyet a vízirendészet határozza meg. 

Kérjük az utasokat, hogy a lakhelyükhöz legközelebb, legkönnyebben megközelíthető kikötőt válasszák beszállási kikötőnek. (Vigadó tér, vagy Szent István park.)

PANORÁMA TERASZ JEGYEK -

NEMZETKÖZI HAJÓÁLLOMÁS


Töltse az év leglátványosabb estéjét velünk és nézze a tűzijátékot a Dunapartról.
A jegy ára tartalmazza a belépőt és helyfoglalást a Nemzetközi Hajóállomáson elhelyezett széken, valamint egy választható italt. (1 ásványvíz, vagy 1 üdítő, vagy 1 dobozos Soproni sör)

ár: 5 000 Ft / fő 2 éves kortól egységesen.

 

PANORÁMA TERASZ JEGYEK -

BATTHYÁNY TÉR 1. pontonTöltse az év leglátványosabb estéjét velünk és nézze a tűzijátékot a Dunapartról. A kivilágított Parlament és a tűzijáték, felejthetetlen élményt nyújt mindenkinek.
A jegy ára tartalmazza a belépőt és helyfoglalást a Batthyány téri pontonon elhelyezett széken, valamint egy választható italt. (1 ásványvíz, vagy 1 üdítő, vagy 1 dobozos Soproni sör)

Ár: 5 000 Ft / fő 2 éves kortól egységesen.

JEGYVÁSÁRLÁS

Online, a szabad helyek függvényében lehetséges, azonnali banki fizetéssel, vagy jegypénztárainkban Budapesten, illetve állomásainkon nyitvatartási időben elővételben, vagy átutalással (augusztus 19-i beérkező utalásokat tudjuk csak elfogadni, péntek 12.00-ig) 

A jegyek eladása érkezési sorrendben történik, a nagy keresletre való tekintettel a jegyeket maximum a rendelés napján, a jegypénztár zárásáig tudjuk csak félretenni.

Jegyvásárláskor nem konkrét hajóra történik a foglalás, előre hajó nevet nem tudunk, beszálláskor folyamatosan töltjük az érkező hajókat, az előre megengedhető létszám erejéig.

Forgalomkorlátozás miatt kérjük, hogy minden kedves utasunk időben érkezzen a választott indulási kikötőbe.

 

rendezveny1.jpg

 

Idén "vacsorás tűzijátéknéző hajó"-t nem indítunk.

Köszönjük megértésüket!

 

DSC_1948we.png

 

 

JEGYVÁSÁRLÁS

 

 

 LEMONDÁSI FELTÉTELEK

 

A Tűzijátéknéző hajók esetében az alábbi lemondási feltételeket alkalmazzuk:

Előre megváltott jegyek lemondása esetén az elálló fél az alábbi lemondási díjakat (bánatpénz) köteles megfizetni:

  • az indulást megelőző 24 órán belül történő lemondásnál vagy meg nem jelenés esetén a bánatpénz a viteldíj 100 %-a.
  • az indulást megelőző 24 óra és 21 nap közötti lemondás esetén a menetjegy ára annak 20 %-át kitevő mértékű kezelési költség levonásával térítendő vissza;
  • az indulást megelőző 21 napon túli lemondás esetén bánatpénz nincs, a már befizetett díjat, a PassNave Kft. visszatéríti.
  • A lemondást írásban szükséges elküldeni az ertekesites@mhrt.hu címre, vagy személyesen kell jelezni pénztáraink valamelyikében a nyitvatartási időn belül.

A jegyautomatából és a weboldalon keresztül vásárolt jegyek esetében a fent megjelölt – a járat fajtájához igazodó – lemondási feltételek a következőkkel egészülnek ki:

  • a jegy visszaváltását 20% kezelési költség terheli
  • a kezelési költség levonása után visszajáró összeg nem a szolgáltató által indított átutalással, hanem a szolgáltató elszámoló bankja általi jóváírással kerül vissza a jegyet visszaváltó félhez