BUDAPESTI KÖRJÁRAT

A BUDAPESTI KÖRJÁRAT-tal hajózva Budapest folyami főutcájáról csodálhatjuk meg a Világörökség részét képező budai és pesti panorámát.

Járatunk több helyen kiköt és lehetőség van a ki és beszállásra, majd egy következő járatra történő visszaszállásra.

A hajó a Vigadó téri hajóállomásról indul, majd első megállója az Akadémia 1 kikötő közel a Parlament déli sarkához. Innen továbbhaladva a Margitsziget budai oldalába hajózhatunk, és a MARGITSZIGET-SPORTUSZODA  kikötőben kiszállva tehetünk egy sétát a szigeten. A hajó itt megfordul és déli irányba hajózhatunk tovább a BATTHYÁNY TÉR-ig. A Parlament innen a leggyönyörűbb, majd tovább hajózva délnek, egészen a Nemzeti Színház épületéig csodálhatjuk a Világörökség részét képező két partot, elhaladva a Várkert bazár, a Fővárosi Plébánia templom előtt áthaladva az Erzsébet-híd, a Szabadság-híd alatt. A Gellért-hegytől már látható a Nemzeti Színház hajó formájú épülete és a pesti oldalon a Bálna. A Petőfi-híd alatt ismét északi irányba fordulunk, és végig hajózva a Vigadó-téren köt ki ismét hajónk.

 

MENETREND

KIDOLGOZÁS ALATT

MENETJEGY ÁRAK

KIDOLGOZÁS ALATT

A napijeggyel bármely kikötőben van lehetőség kiszállásra, majd a következő járatra történő visszaszállásra ugyanazon a napon.

Főszezonban a havi, negyedéves, vagy éves érvényességű Budapest-bérleteket kedd – péntek között elfogadjuk járatainkon.

Járatunk nem a közszolgáltatás része, ezért a helyi kedvezmények nem érvényesek. Szombaton és vasárnap, valamint a bérlettel nem rendelkező 65 év felettieknek és 7 év felett, jegyváltás szükséges.

Mindhárom bank SZÉP kártyáját elfogadjuk

ÓVODÁKNAK ÉS ISKOLÁKNAK - GYERMEK CSOPORTOK RÉSZÉRE

 
ÁFÁs számla igényét minden esetben kérjük jelezni az adatokkal - pontos név, cím, adószám - együtt.További részletekért keressék munkatársunkat.
 
 
ELŐZETES ÍRÁSBELI MEGRENDELÉS SZÜKSÉGES:
ÚJ! Az előzetes foglalást a szolgáltatás igénybevétele előtt - legalább 5 munkanappal - átutalással szükséges rendezni.