Elindult az őszi hajójárat

Mahart Passnave | 2024.09.11

z idei szezon egyik legizgalmasabb attrakciója, a Sunset Cruise – Őszi hajójárat, hivatalosan is megkezdte működését, amely egyedülálló lehetőséget kínál a látogatóknak és a helyieknek, hogy a Dunáról csodálják meg a város nevezetességeit.

A Sunset Cruise egy felejthetetlen, 1 órás hajókirándulás, amely a Duna parti ikonikus látványosságai, például a Parlament, a Budai Vár és a Lánchíd mellett halad el. A túra a Vigadó téri 5-ös hajókikötőből indul minden nap, több különböző időpontban, hogy mindenki számára ideális legyen. Az indulások időpontjai a hét napjain 19:00, 20:00, és 21:00 órakor, péntek és szombat estéken pedig egy extra indulás is elérhető 20:30-kor.

Ez a hajókirándulás tökéletes választás mindazok számára, akik szeretnének egy nyugodt, mégis különleges élménnyel gazdagodni. Legyen szó egy romantikus estéről, baráti kikapcsolódásról, vagy egy üzleti rendezvény utáni pihenésről, a Sunset Cruise mindenkit lenyűgöz.

A hajóút különlegességei

A túra nemcsak a gyönyörű kilátásról szól, hanem a tartalmas információkról is. A hajózást kísérő, 11 nyelven elérhető WiFi audioguide segítségével a vendégek részletesen megismerhetik a látott nevezetességek történetét és jelentőségét. A kényelmes hajóút során Budapest varázslatos panorámája teljesen új megvilágításba kerül, ahogy a naplemente fényeiben fürdik.

A túra ideális választás minden korosztály számára. A felnőttek számára a jegy ára 6 000 Ft, míg a diákok és gyerekek számára kedvezményes, 5 000 Ft-os jegyárat biztosítanak. A 2 év alatti gyermekek számára a belépés ingyenes, és iskolai csoportok számára előzetes regisztrációval mindössze 2 000 Ft/fő áron elérhető a program.

Romantika és élmények a Duna hullámain

A hajóút különleges atmoszféráját a Duna vizén tükröződő fények és Budapest híres épületei teszik igazán varázslatossá. Az őszi időszakban a lemenő nap narancsos-pirosas színei különösen látványosak a folyó felett, így a Sunset Cruise a legideálisabb módja annak, hogy valaki romantikus pillanatokat éljen át a párjával, vagy egyszerűen csak élvezze a város egyedi szépségét.

A hajójáraton étkezési lehetőség nincs, de a város panorámája és a hajó fedélzetéről elénk táruló látvány bőségesen kárpótolja az utasokat.

Foglalási és jegyinformációk

A jegyeket kényelmesen előre lefoglalhatják online, a megadott időpontok közül választva. A Vigadó tér 5. szám alatt található MAHART-Passnave jegypénztárban személyesen is megvásárolhatóak a jegyek. Az indulások nagy népszerűségnek örvendenek, ezért érdemes előre biztosítani a helyeket.

Ne maradjon le az őszi szezon egyik legszebb programjáról! A Sunset Cruise tökéletes kikapcsolódás mindenki számára, aki szeretne egy különleges estét eltölteni a Duna hullámain, Budapest szívében.

Tovább »

Vissza a hírekhez